Selecteer een pagina

Aankomende beurzen

De kracht van onze organisatie is het bedenken en opzetten van nieuwe vakbeurzen zoals: Asbestos – Afvaltech – Bedrijf Efficiëntie –  Freight Select –  Grafivak – Haven en Binnenvaart – Horestavak – Isolatie – Reders & Cargadoors – Port Exhibiton Rotterdam en nu MVDO 2018.

MVDO 2018 is de eerste vakbeurs op het gebied van maatschappelijk verantwoord duurzaam ondernemen. De vakbeurs die met zijn kennis en unieke netwerk van experts en professionals uit de deelnemende bedrijven en organisaties weet welke vraagstukken op het gebied van innovatie en maatschappelijk, verantwoord, duurzaam ondernemen er leven in het nationale en internationale bedrijfsleven.

DATUM: 2, 3 en 4 oktober 2018

De 7e editie van Port Exhibition Rotterdam 2018 (Mosselen aan de Maas) gaat zich nog meer richten op haven, transport en logistiek. De vakbeurs wordt gehouden op woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018 op de locatie van het nostalgische RDM Events (De Rotterdamse Droogdok Maatschappij). Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om van de beurs een evenement te maken waarbij de havenstad Rotterdam nationaal en internationaal wederom goed op de kaart wordt gezet.

DATUM: 6 en 7 juni 2018

ASBESTOS 2018 zal in het teken staan van de gehele internationale  asbestbranche waaronder de brancheorganisaties, asbestsaneerders, opleidingsinstituten, certificeringsinstellingen, overheidsinstellingen, etc. Deze organisaties verlenen de vakbeurs ASBESTOS 2018 een breed en stevig draagvlak, zowel nationaal als internationaal. De slachtofferverenigingen en -instituten belichten en bewaken tijdens ASBESTOS INT. 2018 de medische en menselijke aspecten van de asbestproblematiek.

DATUM: 11 en 12 april 2018